İZMİR / TİRE - Fatih Ortaokulu

May

Ulusal basında yer alarak dikkatleri üzerine çeken projemiz "Oyun Arkadaşım Annem" başarılarına yenisini ekledi.

Nis

Özel bir müzik akademisi tarafından ilçemizde düzenlenen yarışmaya öğrencilerimiz şan, enstrüman ve grup kategorilerinde başarılarıyla damgalarını vurdu.

Nis

Okulmuzda gerçekleştirdiğimiz "Oyun Arkadaşım Annem" projesi ulusal basında yer alarak ses getirdi.

Şbt

Okulumuz Tire’de ilk defa annelere yönelik akıl ve zeka oyunları kursu başlattı. Bu projemiz ile çocuklarla ebeveynlerin kaliteli vakit geçirmesini hedefliyoruz.

Mrt

14 Mart Dünya Pi Günü öğrencilerimizin neşeli katılımlarıyla ve eğlenceli etkinliklerle kutlandı.

Mrt

Çeşitli alanlarda okulumuzu temsil ederek dereceler alan öğrencilerimiz Cuma kapanış töreninde ödül ve belgelerini aldılar.

Mrt

1-7 Mart “Deprem Haftası” etkinlikleri kapsamında tüm öğrencilerimzin katılımı ile tahliye tatbikatı yapılmıştır.

Mrt

İlçemiz genelinde ortaokullar arasında birçok kategoride düzenlenen "Zeka Oyunları" turnuvasında ööğrencilerimiz büyük naşarılar elde ederek bir çok madalya kazandılar.

Mrt

8. Sınıflarımıza yönelik yaptığımız "Lise Tanıtım Gezileri" devam ediyor.

Şbt

5 Şubat 2024 tarihinden geçerli ders programları

Ekm

Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi Ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Eğitimi Videoları

8. Sınıf Öğrencilerimizin DYK Listeleri...

16 Eylül 2023 Cumartesi günü başlıyoruz.